Betegségek
A fitoterápia sikeresen alkalmazható többek között:

  • Cukorbetegségre
  • Magas vérnyomásra
  • Érelmeszesedésre
  • Impotenciára
  • Reflux-ra, savasodásra
  • stb…lásd lent

On-line fitoterápia praxis

Honlapunk lényege, hogy bárki, akiknek testi, lelki problémája, vagy olyan betegsége van, ami miatt orvosi kezelés alatt áll, magas színvonalú fitoterápiás szolgáltatást vehessen igénybe, nagy tapasztalattal rendelkező, országosan ismert és elismert gyógynövényszakértők tanácsai alapján.

Szakértőink folyamatosan az Ön rendelkezésre állnak, és bármilyen problémával felkeresheti Őket most már interneten keresztül is, és kérhet tőlük kiegészítő terápiás javaslatot.

1. Első lépésben alaposan meg kell ismernünk állapotát. Ehhez törzslapunkat ki kell töltenie, és ha vannak fontosabb leletei, azokat is küldje el a törzslappal együtt hozzánk.

2. Második lépésben, ha elég információt kaptunk, akkor terápiás javaslatot teszünk Önnek. Ebben az elektronikus levélben tájékoztatjuk Önt a kúra javasolt időtartamáról, a kúrához szükséges tea, fürdő, illóolaj vagy egyéb természetes anyagok mennyiségéről, és a kúra várható költségeiről. Anélkül, hogy bármit is megígérnénk, a fegyelmezetten végigcsinált kúra kedvező esetben várható hatásait is megírjuk.

3. Harmadik lépésben, miután valaki úgy döntött, hogy az általunk javasolt kúrát végigcsinálja, megrendelheti a kúrájához szükséges fitoterápiás készítményeket, amit postán elküldünk neki. A kúracsomagot legkésőbb a postaköltséggel megnövelt összeg számlánkra történő beérkezését követő 24 órán belül postázzuk. Magyarországon postai utánvéttel, vagy futárszolgálattal is el tudjuk küldeni a csomagot.