Betegségek
A fitoterápia sikeresen alkalmazható többek között:

  • Cukorbetegségre
  • Magas vérnyomásra
  • Érelmeszesedésre
  • Impotenciára
  • Reflux-ra, savasodásra
  • stb…lásd lent

Hogyan hatnak a növények információkkal?

A növényekben kimutatható egy úgynevezett homeopatikus tulajdonság, vagy másképpen információ, amit ki lehet belőlük vonni, és ezzel az információval az élő szervezetre erős hatást lehet kifejteni.

Ha egy növényből egy deciliternyi oldatot készítünk, majd ezt az alapoldatot felhígítjuk 9 dl desztillált vízzel, és ezután legalább harmincszor összerázzuk, majd az így kapott oldatból vegyünk ki megint egy deciliternyit, és ehhez adjunk megint 9 dl desztillált vizet, és ezt megint összerázzuk harmincszor, aztán újra egy deciliterhez 9 deciliter desztillált víz, összerázás stb., és ezt a folyamatot megismételjük százszor vagy ezerszer, érdekes anyagot kapunk.

Azt fogjuk tapasztalni, hogy valahol a 40. és az 50. hígítás után az oldatból maradéktalanul és kimutathatatlanul eltűnik a kiindulási növény összes anyaga. Az eredmény kizárólag desztillált víz lesz. A világ legmodernebb NASA laborjába is elvihetjük az oldatot, ahol atomjaira szét tudják szedni a folyadékot, és csak annyit fognak róla mondani, hogy tiszta desztillált víz.

Minél többször végezzük el ezt a hígítási folyamatot, annál erősebben rögzül a kiindulási növényben meglévő összes információ a folyadékban. Ha mondjuk diólevél oldatából cseppentünk öt cseppet az ember nyelvére, amivel a hígítási rázási folyamatot több százszor megismételtük, akkor olyan hatása lesz, mintha diólevélmérgezést kaptunk volna, és a teljes mérgezéses tünet együttest produkálni fogjuk. A szervezet kapott információs szinten egy diólevél mérgezést, ami keresztül is megy rajtunk, de a legkisebb egészségkárosodás kockázata nélkül. Ha pedig van egy olyan betegségünk, aminek a tünetei megegyeznek a diólevél mérgezés tüneteivel, akkor ennek a szernek a hatására meggyógyulunk.

Ugyanezt megtehetjük bármelyik növénnyel. A csecsemők és az állatok is ugyanúgy fognak reagálni rá, pedig nekik nem lehet elmagyarázni, hogy milyen hatása van a szernek, tehát nem beszélhetünk placebo hatásról, kizárólag az uralkodó tudományok szerint desztillált víznek meghatározható folyadék okozza a hatást.

Ha például kisgyermekünk elesett, és csúnyán összezúzta és véresre horzsolta a térdét, vagy kutyánk összeverekedett a szomszédéval, és az összemarta néhány helyen, akkor ha az árnika növény százszorosan hígított desztillált vizéből 5 cseppet csöppentünk a nyelvük alá, akkor fele vagy harmad annyi idő alatt, és sokkal kevesebb fájdalommal fognak begyógyulni a sebeik, mint e cseppek nélkül.

A megfelelő információáramlásnak alapvető szerepe van életfolyamataink és egészségünk szempontjából. Összes életfolyamatunk az információk áramlása által működik. Környezetünkből minden pillanatban tömeges információ érkezik hozzánk, amelyeket szervezetünknek fel kell dolgoznia, értelmeznie, és megfelelően le kell reagálnia. Ha félreértünk egy információt, akkor nagy a baj, pl. egy mérget tápláléknak tekinteni, vagy a táplálékokat méregnek, vagy télen hűteni és nyáron fűteni, vagy tolvajokat behívni a házunkba, jó barátainkat pedig kizárni pillanatokon belül drámai dolgokat eredményezhet.

Elektronikus civilizációnk egyik nagy átka, hogy kibillenti, szétzilálja és diszharmonikussá teszi az emberi rendszer finom és érzékeny informatikáját. Mesterséges világunk egyre több olyan betegséget termel ki, ami embertömegeket érint, és gyakorlatilag nincsen rá megoldás, vagy csak nagyon erős és a szervezetet károsító anyagokkal lehet őket többé-kevésbé karban tartani. A legismertebb ilyen betegségcsoport az autoimmun betegségek csoportja. Ezek közül is az allergiák keserítik meg már a nyugati népesség több mint egy ötödének életét. Gyenge és nem veszélyes információra indokolatlanul extrém erős, akár életveszélyes válaszreakciót ad a szervezet. Tehát informatikai rendszerünk szétcsúszása addig fajulhat, hogy gyakorlatilag saját magát is elpusztíthatja egy túlreagált jelentéktelen esemény hatására szervezetünk

A gyógynövényekben lévő természetes információk életszerűek és alapvetően harmonizálják életrendszerünket, szervezetünket. Rendszeres fogyasztásuk megelőzheti a szervezetünket működtető informatikai rendszer veszélyes szétesését. Ha pedig már bekövetkezett testi és lelki szétzilálódásunk a nagy modern darálóban, akkor sokat lehet rajta javítani a speciálisan összeállított erőteljes 3D akkord tea és fürdőkúrákkal.

Akit bővebben érdekelnek a növényekben lévő információk és hatások, az olvassa el számtalan homeopátiát bemutató könyv egyikét.