Ajánlások

Demjén Ferenc (Rózsi) - zeneszerző "Én teakúrával tudtam csak legyőzni betegségemet. Állandóan rosszul voltam a gyógyszerektől. Ma alig kell már tabletta és nem vagyok rosszul, ha teázom. Tudom, ha előbb hallok erről, nem lett volna amputáció. Tényleg újjászülettem! Ezt kívánom az összed sorstársamnak!"
Demjén Ferenc - zeneszerző

Szakos József - boxszövetség szakmai igazgatója Nyolc gyógyszert kellett szednem, csont és bőr voltam a diétától. Elkerülhetetlenné vált a tű. Ekkor kezdtem teázni. Kilenc hónap teázást követően 115 kilósra vissza alakulva ma gyógyszerek nélkül rendben vagyok. Orvosom nem hisz a szemének. Rossz érzéssel tölt el, hogy ha nem kutatok, egy éve már inzulinos cukorbeteg lennék. Miért nem ismeri az orvostársadalom ezt a megoldást is! Nem mindegy ám, hogy 2-3 csésze teát iszik az ember naponta és teljesen jól van, vagy inzulinoznia kell magát!
Szakos József - boxszövetség szakmai igazgatója

Ajánlások, esetleírások

59 éves férfi vagyok. 8 éve diagnosztizálták a cukorbetegségemet. Azóta szedem a gyógyszereket. Egy hónapja fogyasztom a Diaherba teát. Azóta az éhgyomorra vett véremben mindössze 6.6 és 6.8 közötti értékeket mérték. Előtte ez akár volt 11 is. És ami nem elhanyagolható, a közérzetem is jobb lett. Előtte nagyon sovány voltam, de már szedtem fel pár kilót. Amitől jobban érzem magam. Minden betegtársamnak meleg szívvel ajánlom a Diaherba tea mielőbbi kipróbálását.
Köszönettel!

János vagyok 48 éves. Teázásom előtt a cukrom 22 volt. 4 hónap eltelte után cukortesztet végeztettem, amely éh gyomor után a cukrom 4.8 volt reggeli után 6.2 ebédután 5.1 vacsora után 4.8. Megszűnt a szám kiszáradása. Javaslom minden cukorbeteg társaimnak a tea fogyasztását. Amelytől jobb lesz a közérzete és a fizikai állapota is : Örülök hogy rátaláltam erre a csodálatos teára. Szívből ajánlom mindenkinek. Hogy megelőzze az inzulint.

A sebész meglátta a lábujjamat, és azt mondta, azonnal amputálni kell. Nagyon el voltam keseredve. Ekkor hallottam arról, hogy a gyógynövényklubban már mentettek már meg lábakat. Azonnal felkerestem őket, és olyan teát adtak, amitől az én lábujjam is megmaradhatott, amiért nagyon hálás vagyok a Jó Istennek, hogy elvezetett hozzájuk. Ma nem lenne már meg a lábujjam. Mindenkinek aki így járt, csak ugyanezt kívánhatom.
M. G-né Erzsike, 68 éves, Békéscsaba

Pár éve használom a teát. 12-15 volt a cukrom előtte. Azóta 4-és 7 között van mindig.
Z.N. 67 éves nő

Szeretném Önökkel megosztani tapasztalatomat a Diaherba teával kapcsolatban. Sajnos magas vér cukor problémával volt hosszú ideje problémám. Hallottam az Önök gyógynövény teájáról, és gondoltam kipróbálom. Jelenleg a hatodik doboz teát fogyasztom, és elmondhatóm, hogy a harmadik dobozt tea után, beállt normál értékre a vér cukor szintem. Remélem a továbbiakban így is marad. Sok ismerősnek ajánlottam már a teát. Maradók hű fogyasztójuk!

Jó munkát és sok sikert a munkájukhoz.
B.G. Budapest

Kedves Gyógynövényklub!
Sajnos a gyógyszerektől mindig rosszul voltam, így orvosaim nem tudtak mit kezdeni magas vércukrommal, mert az inzulint még nem akartam. Mióta iszom a teát, stabilan 5-6 között állt be a cukrom. Nagyon jó a közérzetem.
S. I. Alsónémedi, 54 éves nő

1996 óta vagyok kettes tipusú cukorbeteg. Vércukromat nem lehetett beállítani, annyira ugrált, és elég magas értékeken. Nyugtalan, mogorva voltam. Ma már csak egy szem gyógyszert szedek, és nem kell olyan szigorúan számolnom a szénhidrátot. A cukrom 6 körül van, húsvétkor és szenteste is csak max. 7,5 re megy fel. 2003 óta iszom a teát rendszeresen mindennap. Nagyon hálás vagyok, hogy segítettek nekem
Z. Gy. 65 éves nő

8 éve vagyok cukros. Orvosom inzulinra akart állítani, mert a tabletták már nem használtak. Ekkor kezdtem teázni Önöknél, napi 3 csésze teát. A közérzetem teljesen feljavult, és a vércukrom is lement, orvosom csökkentette a gyógyszer adagomat és nem kell félnem az inzulintól. Nagyon boldog vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt, aki hasonló gonddal küzd. Egyszerű és nagyszerű segítség
T. M. 67 éves nő, Ceglédbercel

6 éve lettem egyik pillanatról a másikra egy nagy egzisztenciális sokk után 22-es cukorral cukorbeteg. Orvosaim inzulinra állítottak, napi 5 alkalommal kellet szúrnom magamat. Ekkor hallottam a gyógynövényklubról Budapesten. Általában már semmiféle csodaszerre nem tudnak rábeszélni, mert nagyon sokat kipróbáltam már, és egyik sem segített. Itt viszont egy nagyon korrekt fitoterápiai rendelőben felkészült szakemberek dolgoznak, gondoltam ezt még kipróbálom. Azért is szorított már nagyon az idő, mert lábaimon érműtétet kellett elvégezni érszövődményeim miatt. Orvosom, a műtét után jelezte, ha így megy tovább, fel kell készülnöm a legrosszabbra, mert lábaim állapota annyira rossz. Egy bő éve teázom a gyógynövényklub vezetésével. Kilenc hónap alatt el kellet hagynom az összes inzulint. Ma csak teázok, és a cukorértékeim 5-6 körül stabilizálódtak. Lábgörcseim, és lábzsibbadásom nagyrészt elmúlt, úgyhogy biztosan megmaradnak már Nagyon köszönöm ezt a segítséget. Egy olyan elkeseredett állapotból jöttem vissza, amikor az embernek még az is eszébe jut, hogy életét eldobja magától. Nagyon jól és erősnek érzem magam újra.
Tordai Ferenc 65 éves, Békéscsaba

Én nagyon szkeptikus beállítottságú vagyok. Férjem belekezdett egy speciális teakúrába, ami ellen tiltakoztam, aztán úgy gondoltam, ha ez megnyugtatja, akkor csinálja, nem veszekszem vele többet. Amikor már elhagyhatta az összes inzulinját, akkor tudtam csak komolyan venni tanácsát, hogy teázzak én is. Ekkorra nagyon sok gyógyszert szedtem már én is, és közel került hozzám is az inzulin. Néhány hónap alatt orvosom elvette az összes gyógyszeremet, mert a teakúrák helyreraktak engem is. A legnagyobb örömöm, hogy életkedvem és életerőm olyan lett újra, mint sok évvel ezelőtt volt.
Tordai Ferencné Marika, 55 éves, Békéscsaba

Az egész úgy kezdődött, hogy hidegek lettek a lábaim, és a lábujjaimat és a lábfejeimet már egyáltalán nem éreztem. A papucsomat sem tudtam felvenni, ha nem néztem oda, mert semmit sem éreztem. Lábujjaimat folyamatosan leamputálták, bal lábamról az összeset. Úgy nézett ki, hogy már ez sem lesz elég, feljebb kell menni. Közben cukraim is állandóan az egekbe szöktek, és nem tudtam mit kezdeni vele. Ekkor láttam a TV-ben egy hasonló cipőben járó embert, aki teával jött helyre. Én is elkezdtem. Miközben a cukraim egyre jobbak lettek, és már nem ugráltak, teljesen hideg lábaim is elkezdtek felmelegedni, és elkezdtem egyre jobban érezni őket. Ma már újra éjszaka is megtalálom lábammal a papucsomat és fel tudom venni. Amputációra nincsen szükségem, nagyon jól vagyok és nagyon boldog is. Mert lábujjak nélkül még elvan az ember, de ha már a lábfejét is lekapják, akkor más a helyzet. Engem a teakúra megmentett ettől. Köszönet érte a gyógynövényklub szakembereinek!
H. Jeromos Kecskemét 58 éves

Hirtelen kiderült 20-as cukorral azonnal az inzulint javasolták nekem is, mert az nem olyan káros mint a sok gyógyszer, és a szurkálást is megszokja az ember könnyen, nem olyan nagy dolog az, mint amilyennek látszik! Ekkor utolsó lehetőségként komoly diétára fogtak, de az sem segített túl sokat. Nagyon nem akartam annyiban hagyni a dolgokat, ezért egy ismerősöm tanácsára szakszerű teakúrába kezdtem a gyógynövényklubban. Három hónap alatt teljesen normalizálódtak az értékeim, és ma már tea nélkül is minden OK! Férfiasságomnak is nagyon jót tett, ajánlom mindenkinek hogy teázzon, ha így jár!

Köszönettel,
Nádasdi János , Békéscsaba 54 éves

94 óta vagyok cukorbeteg. Szemeimet megtámadta a cukor, és kezdtem teljesen megvakulni. A teakúra levitte 6 alá a vércukromat, és a 3X1 tablettámból is csökkenteni kellett egy szemmel 2X1 re. Nagyon nagy öröm volt, amikor észrevettem hogy nem romlik már a szemem, és mintha egy picit jobban is látnék már. A legjobbakat kívánom a Gyógynövényklub vezetőinek,

Üdvözlettel,
E. László Budapest, 71 éves

7-8 ról normalizálódott a vércukorszintem, és nem tudom másank be, csak a teázásnak, hogy a vérnyomásom is jelentősen csökkent, 149 / 85-ről 120 / 75-re.
K. Tamás Budapest 68 éves

Vérnyomásra és cukorra szedett gyógyszereim és szigorúan betartott diéta mellett 14-es cukorral és 150-es vérnyomással éldegéltem. A hosszú teakúra alatt, változatlan étrend mellett, az összes gyógyszerem elhagyhattam, 90 kilóról 80-ra lefogytam, várnyomásom 115 / 80-ra beállt, és vércukorszintem 5.2 és 5.4-en normalizálódott.
Sz. Béla Páty, 56 éves

25 éve inzulinos cukorbeteg vagyok, 3 és 30 között ingadozó cukorértékekkel éltem. Teakúrám hatására a nagy ingadozás megszűnt, és 25%-al kevesebb inzulin kell már csak. Cukorértékeim 10 alatt maradnak, de jellemzően 6 körüliek. Közérzetem határozottan jobb lett.
Sz. Ferenc 65 éves, Sopron

2005 óta teázom, Reggeli cukorszintjeim magasak voltak, de a nagyobb baj az, hogy lábszárfekélyek sorozata jelentkezett nálam. Reggeli cukorszintem 7-körüli, napközben már hat alattiak. Legnagyobb örömöm, hogy a tea óta a lábszárfekélyeim elcsökkentek, és a tea óta nem is jelentkeztek.
K. Lajos 57 éves, Debrecen

2007 04 óta teázom. Jobban vagyok, de a diétát betartva még sokkal jobban érzem magam. Nem kell az inzulin, és orvosom úgy ítélte meg, hogy a gyógyszeremre nincs szükségem már. Az elvárhatónál néha (dinom -dánomkor) kicsit magasabb a vércukorszintem, de mindig 7,0 alatt van.
D. István, Gyula, II. típusú cukorbeteg

2007 április óta fél évig ittam a Diaherba teát. Jelenleg jól vagyok, az inzulin, amitől rettegtem árnyéka elmúlt a fejem fölül, munkakedvem a teakúra alatt óriási lett!
Sz. László Békéscsaba, II. típusú cukorbeteg

2007 tavasza óta 5 hónapig fogyasztottam a Diaherba teákat, majd átmenetileg abbahagytam. Vércukorszintem hál istennek végre a teától normalizálódott és összehasonlíthatatlanul jobb lett a közérzetem. Újra aktív életet élhetek, szorongásaim elmúltak!
S. Sándor Békéscsaba, II. típusú cukorbeteg

Hónapokon keresztül belül lelkesen fogyasztottam a Diaherba teákat. Állapotom annyira javult, hogy a stresszes munkahely mát nem okoz problémát. Közérzetem de vércukorszintem is stabilizálódott.
K. György Budapest, II. típusú cukorbeteg

2007.12. óta folyamataosan a mai napig folytatom a Diaherba teakúrát a gyógynövényklub fitoterepautáinak a tanácsai alapján. Általános állapotom javult, de a gyógyszereimet még ma is fogyasztom. Túlsúlyom viszont a teakúra alatt csökkent, munkabírásom megnőtt.
T. Jánosné Békéscsaba, II. típusú cukorbeteg

2007. 04. óta fogyasztom a Diaherba teát. Sokat utazom, és utjaimra is elviszem, mert igen jót tesz velem. A stressz tűrőképességem egyértelműen jó irányba változott tőle. Egy keveset a zsíromból le is adtam, aminek nagyon örülök, és munkakedvem és és munkaképességem is érezhetően megnőtt. Nem kell inzulint adnom már, és a gyógyszereket sem kell már minden étkezéskor bevennem.
K. József, Sarkadkeresztúr, II. típusú cukorbeteg

2008 01.óta fogyasztom a Diaherba teát rendszeresen, és nagyon jónak tartom. A vércukorszintem megindult csökkenő irányba, és a túlsúlyom is csökkent. Állapotom annyira javul, hogy közvetlen családtagjaim közül is már többen teáznak.
H. Istvánné Medgyesegyháza, II. tipusú cukorbeteg

2007.03. óta rendszeres fogyasztója vagyok a Diaherba teáknak. Nemcsak a cukorbetegségemen segített a teakeverék, hanem az egyéb problémáim is vagy megszüntek, vagy csökkentek. Nagyon sokat köszönhetek ennek a teakúrának, mert életminőségem és általános egészségem sokkal jobb tőle. Feleségem, mint eü. dolgozó szintén nagyon elégedett a teakúrám hatásával.
D. Gábor Doboz, II. típusú cukorbeteg

Nagyon meg vagyok elégedve. Kíváncsi vagyok, hogy hosszabb távon milyenek lesznek az eredmények. 2007 nov óta fogyasztom a teákat. Vércukorszintem végre normalizálódott. Az erőnlétem és a munkához való viszonyom olyan jó irányba mozdult el, hogy mindenkinek javasolom ezt a csodálatos teakúrát. Mintha újjá születtem volna.
S. Lajos Békéscsaba, II. típusú cukorbeteg

A harmadik doboz teakeverék után elmondhatom, bár semmi sikert nem fűztem az ilyenfajta kezelésekhez, ennek ellenére minden dolog megváltozott. Lement normálisra a vércukorszintem, és visszatért a normális erőnlétem. Gyötrő és rendszeres emésztési rendellenességeim is a múlt emlékképei közé kerültek már. Nehezményeztem a gyógynövényklubban, hogy miért nem tudnak erről a kezelési módról többen, mert én is csak véletlenül szereztem erről a lehetőségről tudomást. Ha előbb hallok róla, kevesebbet kellett volna kínlódnom
B. Pál Gyula, II. típusú cukorbeteg

2007 05. óta fogyasztom a teát. Fokozatosan (első két hónapban semmit) ment lejjebb a vércukorszintem. Jelenleg már csak kicsit magas (5,5 - 6,5) de sokkal magasabb értékeim voltak a teakúra előtt. Eleinte a feleségem kételyeit fejezte ki minden ilyen kezelési mód ellen. A fokozatos javulásomat látva ma már ő sem tiltakozik, hanem Ő is teakúrába kezdett.
T. Rudolf II. típusú cukorbeteg

2007 április óta fogyasztottam a Diaherba teakeveréket és augusztus végére a cukorszintem teljesen normalizálódott, úgyhogy Szeptembertől nem fogyasztom már. Közérzetem is anyira jó lett tőle, hogy a Békés Megyei Népújságnak fényképes interjút is adtam az elért eredményeimről. A gyógynövényklubnak feleségemmel személyesen is megköszöntük amit értünk tettek.
P.Zoltán Kunágota, II. típusú cukorbeteg

2007 04. óta rendszeresen Diaherbázok. A folyamatosan minden hónapban észrevehető egyre kedvezőbb hatása miatt a barátaim és üzletfeleim figyelmét is felhívtam erre a lehetőségre. A stressztűrő képességem nagymértékben javult tőle. A vércukorszintem is a korábbi 10-12 mmol/L helyett mára csak átlagos 6,0 mmol/L értékre javult. Munkabíró képességem sokat javult, bár a Gyógynövényklub nevében több ízben figyelmeztettek, hogy mint magánvállalkozó "vegyem le a lábamat a gázpedálról". Külön megemlíteném, Diaherba tea hatásmechanizmusát, biológus ismerősömmel több ízben elemeztük, és mindketten törzsteázók lettünk.
Ny. Sándor Békéscsaba, II. típusú cukorbeteg

2007 április vége óta fogyasztom a Diaherba teakeveréket, és négy hónap elteltével a cukorszintem teljesen normalizálódott. Baráti beszélgetésben a következő hangzott el: "most, hogy normális lett a cukorszintem, fogyasszam e tovább a teakeveréket, vagy sem? Ezt Ön dönti el, kaptam meg a választ. Erre csak annyit tudtam mondani, hogy: A fenébe is, fogyasztom továbbiakban is, ha kell egy egész életen keresztül, mert ilyen jó erőben már régen nem éreztem magam. Szinte minden előnyére megváltozott tőle a környezetemben". És ez tényleg így volt. Mindenkinek bátran ajánlom ezt a teakúrát szeretettel.
F. Árpád Gyula, II. típusú cukorbeteg

2007 06 hónap óta redszeresen fogyasztomk a Diaherba teát. A korábbi 10, -12,0 mmol/L vércukorértékeim azóta 7,0 mmol/L érték alá mentek le, de néha előfordul, hogy 7,0 és 8,0 mmol/L az érték egy stresszes nap, vagy bizonyos "étkezési elcsábulás" következményeképpen.. Nagyon hálás vagyok az eredményekért, korábban ezt semmilyen más módon nem tudtam stabilan elérni.
N. Lajos Okány, II. típusú cukorbeteg

2007 október óta rendszeresen alkalmazom a Diaherba teát. Állapotom azóta sokat javult, vércukorszintem 7,0 mmpl/L alá ment a korábbi 12 mmol/L értékről nagy örömömre.
Gy. István Zsadány, II. típusú cukorbeteg

2007 május óta fogyasztom a Diaherbát, és idősebb korom ellenére is igen sokat segít nekem. Erőnlétem és emésztésem nagyon sokat javult, vércukoreredményeim folyamatosan csökkennek. Továbbra is rendszeresen örömmel beszámolok eredményeimről.
Sz. Imréné Békéscsaba, II. típusú cukorbeteg